Anmeldelse Af: All For Paws Hyper Fetch

Anmeldelse Af: All For Paws Hyper Fetch

Fortæl det ikke til min familie, men jeg elsker deres hund. Hun er en sød lille energibombe, og jeg ville ønske, jeg kunne lege med hende hele dagen, men desværre skal regningerne betales. Før var hun glad for at tygge lidt i tæpper, sko og hvad der ellers måtte ligge. Til det har vi nu "All For Paws Pet Hyper Fetch Mini."

Vi faldt selv over dette produkt hos Petpal og blev forelsket - og vi troede selvfølgelig, at det ville være perfekt til vores lille ven, Maggie. Forudsætningen er enkel, hunden placerer bolden i toppen af boldkasteren, som derefter spytter bolden ud et betydeligt stykke, hunden løber derefter efter den, henter bolden og processen gentager sig selv.

All For Paws Pet Hyper Fetch Mini er en effektiv boldkaster, hvor en lille tennisbold (3 medfølger i æsken) er placeret i toppen af legetøjet. En sensor indeni registrerer derefter bolden og udløser affyringssystemet. Dette firma har lavet disse tidligere, men de har været meget større og mere omfangsrige. Denne nye miniversion er meget mere kompakt (21cm X 26cm X 27cm) og perfekt til den mindre hund.

Affyringsrampen har en indstilling for afstand kastet på bagsiden af den og en bred åbning, så hunden kan placere bolden tilbage, så den kan kastes igen. Distanceindstillingerne som 3, 6 og 9 meter - det er på farten, men husk - vi satte den til 9m til at starte med, og den kaster den for pokker 9 meter, men så ruller og hopper den endnu mere. 9 Meter er nok bedst udenfor. 6 meter var en meget bedre løsning i forhold til størrelsen af huset, selvom den ikke skyder bolden så højt, og Maggier bliver ved med at forsøge at fange bolden på flugt, da den kom ud af legetøjet.

Kuglekasteren er drevet af et AC-kabel, Men du kan også bruge seks C-batterier i den, så den er mere mobil og nemmere at tage med ud på en forårsdag/sommerdag i haven.

SÅ HOLDTE DET HENDE UNDERHOLDT?
Selvfølgelig gjorde det det, men hendes hvalpehjerne kom desværre lidt i vejen for den fulde funktion. Hun bragte bolden tilbage, hver gang vi gav hende en godbid, men da der ikke var nogen godbid tilgængelig, var hun alt for glad for at tage bolden under bordet og begynde at tygge den i stykker (hvilket er interessant, da hun ikke tygger noget normalt, andet legetøj. Vi er ikke de bedste hundetrænere, og COVID-19 forhindrede enhver ordentlig træning sidste år.

Hvis du har en hund, der er blevet trænet korrekt og er lydig, bør du ikke have nogen problemer med at få din hund til at bringe bolden tilbage og placere den inde i legetøjet og få den til at skyde ud og konstant underholde den.

Legetøjet fungerede perfekt i den tid, vi har haft det, og selv nu tre måneder efter, skyder det stadig bolden så langt som i begyndelsen - selvom vi har gennemgået et par bolde med at hun tyggede dem, men boldene kan nemt udskiftes . Man kan altid tilkøbe flere bolde i den størrelse. All For Paws anbefaler ikke man bruger andre bolde end nøjagtig størrelse. Så prøv ikke at smide mindre bolde i.

All For Paws Pet Hyper Fetch Mini er tilgængelig for 699,95, og når man tænker på, hvor meget andet legetøj Maggie har brugt i sit liv, er denne pris det værd for et legetøj, som hun elsker og forhåbentlig i sidste ende vil holde hende glad, travlt optaget og underholdt, når vi er ikke altid er der til selv at kaste bolden. Har du en større hund kan du også få en større model til 1.399,95 der passer til den klassiske tennisbold størrelse.

Tilbage til blog