Petpal er en 100% dansk ejet virksomhed. CVR: 38019252. Petpal er lokaliseret i Risskov i det nordlige Århus. 

 

Petpal! din online butik med dyreprodukter
Petpal, specialister i kæledyrsprodukter til lavpris med en masse varenumre lokalt i Danmark. Mere end fem års erfaring med at tilbyde foder, tilbehør og hygiejne- og sundhedsprodukter, så dyreelskere kan få den bedste kvalitet til deres kæledyr til lavpris i enhver by og provins i Danmark.

Hos Petpal kan du finde produkter og tilbehør af alle slags og til alle dyr! 
Alt fra hunde og katte, tilbehør til kaniner, reptiler, gnavere, fisk, ildere, skildpadder... Alt hvad du kan forestille dig, lige fra mad og tøj til senge, hygiejneprodukter, tasker eller foder.

Tilbehør og foder til hunde og katte mm.
Hos Petpal har vi en bred vifte af foder og foder til hunde, da et af de vigtigste og mest grundlæggende aspekter af pleje af din hund er dens kost. Her finder du både foder og vådfoder, snacks og godbidder til hunde. Men ikke kun med mad kan du gøre dit kæledyr glad. Du har også alle mulige former for tilbehør til at gøre dit liv mere behageligt: ​​senge og tøj til hunde, halsbånd, foderautomater og skåle, tasker og bure, så I kan rejse sammen og legetøj til hunde, så I kan have det sjovt med dem.
Vi kan heller ikke glemme alt omkring træning til hunde, gnavere og katte. Træn med dit kæledyr, og hav det sjovt med det med de bedste agility produkter og tilbehør til fritiden.

Mad og tilbehør til gnavere, skildpadder og fisk
Hos Petpal har vi alt hvad du skal bruge til alle slags kæledyr. Derfor, hvis du har en fugl, en skildpadde, en hamster eller er en fiskeelsker, kan du i vores online butik med kæledyrsprodukter finde alt det tilbehør og mad, der er nødvendigt for deres sundhed, velvære og komfort.
Mad og snacks til hamstere, fritter og marsvin, tilbehør og bure til fugle og alt det basale tilbehør til krybdyr og skildpadder: terrarier, akvarier eller belysnings- og vedligeholdelses elementer. Vi har også, filtre, pumper og alt hvad du behøver for at skabe det ideelle hjem til dine fisk.

Vi ønsker, at din shopping oplevelse skal være unik - Hvor du nyder at opdage vores produkter. Vi inviterer dig til at gennemse vores online butik med dyreprodukter. Husk du altid kan kontakte os for hjælp og vejledning til alle dine dyr. Vi sidder altid klar til at være dig behjælpelig. Tak fordi du er en del af den store Petpal-familienn

Hvem og hvad Petpal er
Hos Petpal går vi meget op i du som forbruger ikke betaler for meget. Derfor ligger vi typisk langt under markedsprisen på en lang række kvalitets produkter fra kendte mærker. Trods den lave pris, spare vi ikke på servicen! Vi sender vores varer hurtigst muligt! På vores danske lager udsender vi ordrer hver eneste dag, også i weekenden. Da vi på vores lager lokation ikke har plads til alle vores varenumre, har vi mange af vores varer i Sverige. Dette betyder at der vil være længere levering på disse produkter, da der kun bliver sendt varer fra Sverige 1-2 gange om ugen, for at holde fragt priserne nede.

365 dages returret
Har du fortrudt dit køb? Ikke noget problem – du kan blot gøre brug af dine 365 dages returret og returnere varen til os. Du skal blot kontakte os og senest 365 dage efter afgivelse af meddelelsen om returnering have sendt varen retur til os. Du kan læse mere om hvordan du returnere under fanen Returnering og Ombytning

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Så kan du altid kontakte os på kontakt@petpal.dk hvor vi altid sidder klar til at besvare din henvendelse!

 • Nem at bestille og hurtig levering…

  Nem at bestille og hurtig levering varen er som beskrevet så kan det vist ikke blive bedre
  Det bliver ikke sidst gang jeg handler der Tak

  - Kaj Christiansen

 • Rigtig gode priser på gode produkter

  Rigtig gode priser på gode produkter. Sparede 30-40% på tørfoder til skægagame.
  De skriver selv levering kan tage 7-9 dage, så når man ved dette er det ikke et problem.

  - Anders Cornelius Olesen

 • Lynhurtig levering

  Bestilte min vare fredag og lørdag kunne pakken afhentes. Utrolig hurtig levering. Pakken levede op til forventningerne og i pakken lå en ekstra lille gave. Rigtig fin service.

  - Christina Offenberg

1 af 1